Newsec er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi er et Full Service Property House og tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration og Property Asset Management.

Vores store team af specialister arbejder dedikeret på at administrere og udvikle ejendomme med et fælles mål om at øge værdien af vores kunders ejendomsportefølje.

Vi styrer ejendommens drift og vedligehold og leverer Technical Services med et højt serviceniveau. Vi tilbyder også byggeteknisk rådgivning med et kommercielt fokus på udvikling og optimering.

Vores foreningsafdeling er en af Danmarks største og administrerer godt og vel 1.300 foreninger rundt om i landet. Vi tilbyder skræddersyede administrationsaftaler, som passer til jeres forenings behov.

Foreningen får adgang til vores online værktøjer som ProBo, der giver jer mulighed for at følge foreningens økonomi, kommunikere med beboerne på mail og SMS, profilere foreningen på ekstern hjemmeside, adgang for beboere til arkiv administrator opdaterer med foreningens dokumenter m.m. 

Eva Brandt

Teamleder

ebt@newsec.dk

Maria Kubert Porter

Ejendomsadministrator

mkpo@newsec.dk

Stephanie Mønster

Controller

stm@newsec.dk